Hírek

Elérhetőségek

Karácsonyi Köszöntő

Kedves Pusztavacsi Polgárok!

 

A hosszú bágyadt ősz után megérkeztek a hideg reggelek, a nap a szürke felhők mögött bújik meg, egyre hosszabbak a sötét esték. Itt a december, lopakodik az év vége!

 

Várjuk már a karácsonyt! Az ünnep meghittségét, a nyugalmat, a pihenést. Az utcák az épületek díszbe öltöznek, jellegzetes karácsonyi illatok lepik el az utcákat. 

 

A felkészülés, az advent, a várakozás időszakában elfeledhetjük a mindennapok szürkeségét, jobban figyelünk egymásra. Sorra gyúlnak meg a gyertyák, a hit, a remény, az öröm és a szeretet jelképei.

 

Az év vége közeledtével végig gondoljuk, hogy mit is végeztünk, mi történt velünk és a világgal. Könnyű szívvel engedjük el az ó évet, mely a világban sajnos sok szenvedést, tragédiát hozott. 

 

Hazánkban és szűkebb pátriánkban megvan a békesség, a lehetőség a szabad élethez, de a világ zaját nehézségeit nem tudjuk teljesen kizárni. Végre megfékeztük az inflációt, megkezdődhet a bérek emelkedése, hittel és reménnyel nézhetünk az ÚJ Év felé. 

 

Nehéz évet zárunk, és jövőre is küzdenünk kell. Hittel, reménnyel, összefogással kell tovább haladnunk!

 

Az ünnep melegsége, a családokat átjáró szeretet, adjon erőt mindannyiunknak az élet új kihívásainak leküzdéséhez! 

 

Áldott karácsonyt, békés ünnepeket kívánok mindenkinek! Kívánom, hogy mindenki érje el céljait, éljen békességben a következő esztendőben!

 

Pogácsás Tibor

országgyűlési képviselő, Fidesz-KDNP